Meer resultaten voor particuliere


particuliere
Ontdek alle particuliere producten Allianz.
Het aanbieden van bancaire diensten past niet binnen deze strategie. Wij hebben daarom besloten om in Nederland te stoppen met de bancaire activiteiten: het aanbieden van spaar en beleggersrekeningen in box 1 en 3 via ANAM. Lees hier het hele bericht.
particuliere vakantiewoningen
Particulier 17 definities Encyclo.
particuliere vaart, particuliere binnenvaart: de scheepvaart waarij de schipper, tevens de eigenaar is. Tegenwoordig zijn een toenemend aantal schepen ondergebracht in een vof vennootschap onder familie, een soort van één-manechtpaar/familie-één-schip-rederij dus, ook deze rekent men, over het algemeen, tot de particuliere binnenvaart.
Slotenmaker
particulier WikiWoordenboek.
niet van de overheid. Een particuliere school is vaak duurder dan een door de overheid gesubsidieerde school. niet van de overheid. Engels: private en. een persoon zonder bedrijfsfunctie. De verzekering wordt aangeboden aan particulieren, maar ook aan bedrijven. een persoon zonder bedrijfsfunctie.
buddha to buddha armband
Starters in het nauw: particuliere beleggers nemen de steden over Nieuwsuur.
In de randstad valt maar liefst 1 op de 10 huizen in handen van een particuliere verhuurder en in Groningen en Maastricht is dat zelfs 1 op de 7. Dit blijkt uit onderzoek van de KU Leuven en de Universiteit van Amsterdam.
dummies
Justis Wat zijn de taken van een particuliere beveiliger?
Wat zijn de taken van een particuliere beveiliger? Wat zijn de taken van een particuliere beveiliger? Een particuliere beveiliger bewaakt de veiligheid van personen en goederen en waakt tegen de verstoring van orde en rust op terreinen en in gebouwen.
particulier Vertaling Nederlands-Engels.
Wij leveren uitsluitend aan horecabedrijven, dus niet aan particulieren. We deliver exclusively to catering businesses, and do not respond to private orders. van individuele personen en niet van bedrijven of de overheid private. particuliere beleggers private investment. het particulier initiatief the public initiative.
Particulier Verstuur je gewone post voordelig met Sandd.
Particuliere post: Sandd is er ook voor consumenten! Misschien is het je nog niet echt opgevallen, maar wij bezorgen ook regelmatig post bij jou. Vaak is dat zakelijke post, bijvoorbeeld van je bank. Ook willen we graag jouw particuliere post bezorgen.
Particulier Wikipedia.
Ook wordt de term particulier in het bedrijfsleven gebruikt als niet" tot de overheid behorend. Tegenover staatsbedrijven of naamloze vennootschappen waarvan de aandelen in overheidshanden zijn, staan dan particuliere of zelfstandige" bedrijven. Particuliere organisaties worden ook wel private organisaties genoemd.

Contacteer ons